tvarohy / 1 tipov na tovar

Babička Tvaroh mäkký hrudkovitý 250 g

Na predajni
Billa
Platnosť
14.8. - 20.8.2019

Cena 0,95

TAMI TVAROH MÄKKÝ HRUDKOVITÝ 250 g

Na predajni
TERNO
Platnosť
15.8. - 21.8.2019

Cena 0,79

TAMI Tvaroh mäkký hrudkovitý 250 g

Na predajni
Kraj
Platnosť
15.8. - 21.8.2019

Cena 0,79

Rajo Fit tvaroh 200 g

Na predajni
TERNO
Platnosť
15.8. - 21.8.2019

Cena 0,99

Rajo Fit tvaroh 200 g

Na predajni
Kraj
Platnosť
15.8. - 21.8.2019

Cena 0,99

Tvaroh je mliečny výrobok, ktorý patrí do skupiny čerstvých (nezrejúcich) syrov. Tvaroh sa vyrába z tepelne ošetreného kravského mlieka. Podstatou výroby tvarohu je zrážanie mlieka kyselinou mliečnou, ktorá vzniká z mliečneho cukru (laktózy) pôsobením kultúr kyslomliečnych baktérií. Vzniknutá tvarohová zrazenina sa ďalej spracováva krájaním a prípadne dohrievaním, kým sa neoddelí srvátka. Tvaroh obsahuje určité množstvo kyslomliečnych baktérií preto je potrebné tvaroh skladovať pri teplote najviac 8 °C. Známe značky sú napríklad Babička alebo Sabi.