tvarohy / 5 tipov na tovar

Rajo Tvaroh 250 g

Na predajni
Billa
Platnosť
20.2. - 26.2.2019

Cena 0,99

Tami Tvaroh mäkký hrudkovitý, 250 g

Na predajni
Kraj
Platnosť
21.2. - 27.2.2019

Cena 0,79

Rajo Fit tvaroh 200 g

Na predajni
Kraj
Platnosť
21.2. - 27.2.2019

Cena 0,99

Rajo Fit tvaroh 200 g

Rajo Fit tvaroh 200 g

Na predajni
TERNO
Platnosť
21.2. - 27.2.2019

Cena 0,99

Tami tvaroh mäkký hrudkovitý, 250 g

Tami tvaroh mäkký hrudkovitý, 250 g

Na predajni
TERNO
Platnosť
21.2. - 27.2.2019

Cena 0,79

Tvaroh je mliečny výrobok, ktorý patrí do skupiny čerstvých (nezrejúcich) syrov. Tvaroh sa vyrába z tepelne ošetreného kravského mlieka. Podstatou výroby tvarohu je zrážanie mlieka kyselinou mliečnou, ktorá vzniká z mliečneho cukru (laktózy) pôsobením kultúr kyslomliečnych baktérií. Vzniknutá tvarohová zrazenina sa ďalej spracováva krájaním a prípadne dohrievaním, kým sa neoddelí srvátka. Tvaroh obsahuje určité množstvo kyslomliečnych baktérií preto je potrebné tvaroh skladovať pri teplote najviac 8 °C. Známe značky sú napríklad Babička alebo Sabi.