Orion Delissa 44 g
Výrobok Orion Delissa 44 g momentálne nie je v akcii. Pozrite sa na ďalšie produkty značky Orion , či na podobný tovar z kategórie Potraviny alebo cukrovinky, pochutiny alebo sušienky a oplátky. .
Aktuálnu zľavu na Orion Delissa 44 g zistíte jednoducho nastavením Strážca zliav .
Ľutujeme, ale tento produkt momentálne nie je v akcii.
Podobný a súvisiaci tovar
Informácie o výrobku
Značka: Orion Výrobca: Nestlé Balenie: 44 g EAN: 7613036264266 Kategorie: Potraviny / cukrovinky, pochutiny / sušienky a oplátky
Popis výrobku
Oblátka 18,1% s kakaovou náplňou 50,1% máčaná v mliečnej čokoláde 31,8%. Vychutnaj si krehkú oblátku s bohatou kakaovou náplňou máčanú v lahodnej mliečnej čokoláde. Teraz ešte chrumkavejšia! Vyskúšaj našu novú receptúru s vrstvou oblátky navyše. Delissa, tá ti zdvihne náladu.
Zloženie výrobku
- Mliečna čokoláda (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko 4,8 %, kakaová hmota, rastlinné tuky: palmový, olej zo semien maslovníka; sušená mliečna srvátka, emulgátor: lecitíny; vanilkový extrakt), palmový olej, pšeničná múka, cukor, sušená mliečna srvátka, 1,1 % kakaového prášku so zníženým množstvom tuku, sušené odtučnené mlieko 1,1 %, kypriace látky (uhličitany amónne, uhličitany sodné), maltodextrín, emulgátor (lecitíny), jedlá soľ
Výživové hodnoty
Výživové hodnoty
100g
Energia:: 2300 kJ / 551 kcal Tuky:: 33 g - z toho nasýtené mastné kyseliny:: 17 g Sacharidy:: 57 g - z toho cukry:: 42 g Vláknina:: 1,8 g Bielkoviny:: 5,4 g Soľ:: 0,28 g *Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/ 2000 kcal): Balenie obsahuje 1 porciu:Na porciu 44 g (1 tyčinka):
Energia:: 1012 kJ / 242 kcal 12 %* Tuky:: 14 g 20 %* - z toho nasýtené mastné kyseliny:: 7,4 g 37 %* Sacharidy:: 25 g 10 %* - z toho cukry:: 19 g 21 %* Vláknina:: 0,8 g - Bielkoviny:: 2,4 g 5 %* Soľ:: 0,12 g 2 %* *Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/ 2000 kcal): Balenie obsahuje 1 porciu:Platí do vypredania zásob.
Tento výpis má iba informatívny charakter a nemôže byť použitý na vymáhanie tovaru podľa uvedných špecifikácií.